Barranca Las Negras

De Barranca van Las Negras is een rivierbedding waar hier en daar inderdaad waterpartijen zijn. Dat is heel uitzonderlijk. Waterlopen en rivieren staan hier meestal droog. We noemen ze rambla’s (droge rivierbedding) Een barranca is een ravijn. Er zouden schildpadden zitten, maar wij hebben ze niet gezien. Kikkers wel. Je kunt de barranca ongeveer 2 km volgen tot aan een piepklein huis. Manfred zou er voolgens vrienden wonen, maar hij was niet thuis. Hij beschikt er over water uit een diepe ondergrondse waterlaag via een waterput die nog dateert uit de tijd van de moren.

Ik heb onze wandeling op Wikiloc geregistreerd en op die manier kun je ze gemakkelijk volgen. Uitleg over Wikiloc op mijn pagina “Wandelingen”. Klik op de link hieronder om de kaart te openen van deze mooie wandeling.

https://nl.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=view&id=16989582&measures=off&title=off&near=off&images=off&maptype=S

Powered by Wikiloc

Barranca Las Negras.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Barranca Las Negras

  1. Ingrid comhaire zegt:

    Mooi he. Er zouden daar ook schildpadden leven.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s