Fietstocht

Samen met Herman en Hilde deden we vandaag een fietstocht vanuit Agua Amarga. (37km) Eerst richting Argamasson, dan Los Gafares, La cueva del Pajaro,naar Carboneras. Daar blijven eten (groeten van Danny uit Las Negras gedaan) en dan door naar Agua Amarga. Hilde en Herman rijden met een mountainbike en ik stelde Hilde voor om eens mijn elektrische fiets te proberen voor het laatste stukje bergop. Ik dus op haar mountainbike. Dat viel mij erg tegen. Man als je nog nooit bergop reed met een niet-elektrische fiets dan schrik je toch. En dan nog eens met een volle maag. Dat hielp ook niet. In Agua Amarga aangekomen zaten de dames al in het water vooraleer wij de fietsen in Herman zijn auto hadden ingeladen. Wij konden niet achterblijven en doken ook in zee. (20gr) De renners kruipen wel in een ijsbad om hun spieren los te maken, dus een zwemmetje in relatief fris water zal ook wel goed zijn dachten wij.

Even de kaart bestuderen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Fietstocht

  1. Ingrid. zegt:

    He,he ik wou dat ik er bij was !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s