Cable Inglès.

Sedert begin april 2023 kun je te voet de Cable Inglès in de haven van Almeria bezoeken. Deze oude ijzeren laadbrug is totaal gerenoveerd. Vroeger konden tot vier goederentreinen geladen met erts tegelijk naast elkaar op deze laadbrug rijden en goederen uitstorten die rechtstreeks in het ruim van aangemeerde vrachtschepen terecht kwamen.

De uitzichten op de stad en de zee zijn de moeite waard. Op voorhand reserveren op de link hieronder is nodig omdat er maar 250 mensen tegelijk erop mogen. Parkeren kon je best op de grote parking aan de haven of aan het station. De ingang is dicht bij het station.

klik hier om een ticket te reserveren: https://apalmeria.com/puerto-ciudad/cable-ingles/ (Klik op “Reservar Visita”)

Klik op een foto om ze in het groot te bekijken.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s