Overwinteren 2

Vandaag reden we 70 km zuidwaarts tot in Roquetas. We fietsten er langsheen het strand op een mooi aangelegd fietspad. Kwamen langs hotels met grote zwembaden, zagen veel wandelaars en op het einde picknickten we met zicht op zee.  We zagen ook verschillende leuke plekken waar er campers stonden. Voor de rest zeggen de beelden meer dan ik kan beschrijven. 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Overwinteren 2

 1. Thys Hilde zegt:

  Geniet er maar van…wij ook maar met heeeeeel ander uitzicht!!

  Like

 2. Ingrid comhaire zegt:

  Altijd plezant er even tussenuit naar een ander oord.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

 3. Thys ann zegt:

  rocketas heb ik rond de eeuwwisseling ooit eens als verblijfplaats gehad en de hele omgeving plus nationaal park ontdekt. ..toen nog rustige stranden en ‘kalme Wandeldijken . Het vissersdorpje ernaast was een leuke wandeling waard. …verwonderd dat het zo dicht bij jullie ligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s