Los Cahorros

Van maandag tot vrijdag verbleven we in de buurt van Granada. In Monachil.(Hotel Los Cerezos) Ideale uitvalsbasis om Granada te bezoeken (10 km), wandelingen te maken in de buurt en op 38 km heb je de toppen van de Sierra Nevada.

De wandeling Los Cahorros die in Monachil vertrekt stond al lang op ons to-do lijstje. Het is een van de mooiste die we al ooit deden. Vijf hangbruggen, een kolkende rivier, een metershoge waterval, een diepe kloof het zit er allemaal in. We werden niet teleurgesteld. We volgden de route die we op Wikiloc vonden. Op YouTube kun je ook verschillende filmpjes bekijken van mensen die deze tocht deden.

Foto’s geven maar een klein beeld van deze wandeling. Naar het schijnt doe je ze best niet in een weekend wegens een te grote drukte. De tocht is ongeveer 10 km lang en zeer afwisselend. Wij maakten er een dagtocht van. We zagen mensen die kinderen van nog geen 10 jaar mee hadden. Maar dat zouden wij toch niet aanraden.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Los Cahorros

 1. Nicky zegt:

  Mooi !

  Geliked door 1 persoon

 2. Monique zegt:

  Al goesting om eraan te beginnen ! Altijd !

  Geliked door 1 persoon

 3. Ingrid comhaire zegt:

  Mooie wandeling, goed gedaan voor de koude begint ! Gr xx

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Geliked door 1 persoon

 4. Lijkt ons heel erg mooi om het een keer te doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s