Rota-Chipiona

We zijn nog steeds aan de Costa de la Luz. Op aanraden van Campersmuikje fietsten we de plaatselijke via Verde. Een oude spoorlijn tot fietspad omgetoverd. Helaas waren enkele ijzeren bruggen afgesloten. De reden zie je op de foto. Geen wegomleiding te zien. Maar het was een tocht met enkele bezienswaardigheden. We waanden ons even in Amerika toen we door katoenvelden reden. Maar negrospirituals hoorden we toch niet zingen. In Chipiona vonden we een van de hoogste vuurtorens van Europa. En onderweg ontdekten we prachtige stranden met luxe accommodaties in Rota. De batterijen van onze fietsen bleken maar half opgeladen. We reden het grootste stuk op ecostand. Wat toch wel een pittige inspanning was voor 50 km. Maar we maakten er een dagtocht van met voldoende rustpauzes.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s