Isabel

Net een mooi boek gelezen dat me ook veel heeft bijgeleerd over het leven in Spanje in de tijd van Franco. Het boek is gebaseerd op een waar verhaal. De levensgeschiedenis van Isabelle, de schoonmoeder van de schrijfster, geboren in Ronda. Het boek verscheen pas vorig jaar en is overal verkrijgbaar in België en Nederland. Ik heb er van genoten en heb veel bewondering voor de Nederlandse schrijfster die dit verhaal bij elkaar sprokkelde tijdens gesprekken met haar man en schoonbroer.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s