Overwinteren 3

Ik plaats regelmatig een berichtje over het onderwerp overwinteren. Voornamelijk omdat het thuisfront nogal dikwijls foute ideeën heeft daarover. Dan bedoel ik over het weer. Sedert vorige zondag is de temperatuur zowel overdag als ’s nachts enkele graden frisser geworden. En dat voel je. Het huis koelt sneller af, het warm water is minder warm en in de wind is een pull nodig. Wie nu nog op sandalen of met korte broek de stad ingaat is duidelijk een toerist. Maar de lucht blijft blauw en de zon blijft schijnen. Op een terrasje met een gezond sapje is het best aangenaam.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Overwinteren 3

  1. Ingrid. zegt:

    Ja laat ons maar watertanden.!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s