Wandelroutes in Cabo De Gata. (NL uitgave)

Ik heb een wandelgidsje gemaakt met 21 wandelroutes. De meeste in het natuurpark maar enkele in de onmiddellijke buurt. Het zou bijvoorbeeld jammer zijn om niet eens in de woestijn van Tabernas langs te gaan als je in Cabo De Gata bent.

En zo zijn er nog meer uitstappen.

Er bestaan twee versies van het gidsje: NL en ES (español)

Dit gidsje is bijzonder interessant omdat de bewegwijzering van de routes veel te wensen overlaat. Cabo De Gata is een wandelparadijs voor wie er zijn weg in kan vinden. Met de wandelapp Wikiloc waarvan ik de basisprincipes uitleg en aan de hand van de QR codes bij elke wandelroute ben je snel onderweg.

Met de Wikiloc wandelapp op je gsm vindt je zeker de weg. Wel is het belangrijk om de app te leren kennen om op voorhand eens te oefenen op een route die je min of meer kent. Wie problemen heeft of vragen mag mij ook steeds een mailtje sturen. (thys.wim@gmail.com)

Je hoeft het boekje niet noodzakelijk te kopen als je overweg kunt met de Wikiloc app. Maar het probleem is dan dat het moeilijk is om een keuze te doen uit de honderden suggesties die er zijn in een bepaald gebied. Met het boekje ga je direct naar de juiste wandeling.

Te koop voor 6 € in Las Negras bij Supermercado El Cacho. (er is maar een supermarktje dus dat kun je niet missen)

Ik kan het je toesturen per post voor 10 €. (België en Nederland)

Stuur mij een email met je adres en het aantal gewenste exemplaren. Je krijgt van mij een bericht met mijn rekeningnummer en een bestelnummer. Van zodra het geld op mijn rekening staat stuur ik je het boekje. Mijn emailadres: thys.wim@gmail.com

Ik kan het je ook in Spanje toesturen voor 10 €. Maar dat kan ik enkel doen tijdens de periode dat ik daar ben. (wintermaanden)

Voor alle verdere vragen of mocht je op problemen stoten met sommige wandelingen stuur een mailtje aan thys.wim@gmail.com

Via deze link kun je ook wandelingen bekijken die ik soms opnam in het boekje of waarvan je de beschrijving terug kunt vinden op de Wikiloc app.