Wat kun je met kinderen doen in Las Negras ?

Wat kun je met kinderen doen in Las Negras ? Ik kreeg die vraag nogal onverwachts van iemand uit Engeland die geïnteresseerd was om ons huis te huren. Aangezien we meestal tijd tekort komen met de kinderen verbaasde de vraag mij zeer. Maar natuurlijk zijn er mensen die de streek hier helemaal niet kennen en wel eens wat gerichte info willen. Dus wat kan je hier doen met kinderen ? Laat ons aannemen dat het kinderen zijn tussen de 3 en 16 jaar.

Uiteraard kun je gaan zwemmen, kayakken, snorkelen en bergen beklimmen in de onmiddellijke omgeving. Je kunt naar het aquapark in Roquetas gaan (Mariopark, 70 km) of in Vera (iets minder ver). In Roquetas is er ook een groot Aquarium net naast het aquapark.  Nog leuker is een bezoek aan een westerndorp dat als decor diende voor vele films  en waar nu dagelijks misdadigers worden gezocht door agenten, worden gevangen genomen, ontsnappen te paard en weer worden opgepakt om vervolgens opgehangen te worden aan de galg, nadat ze eerst uit een raam gevallen zijn. (Oasys, Minihollywood, Tabernas , 70 km) In datzelfde park is er ook een mooie dierentuin aangelegd. In het seizoen is er ook een groot openluchtzwembad. In Nijar (20 km) is er een vlindertuin. (Mariposaria)  In Sorbas (36 km) kun je gipsgrotten gaan bezoeken, je krijgt er een helm en een lamp bij. (Cuevas de Sorbas)  Ook een avontuurlijke wandeling met een afdaling langs een dik koord dichtbij het uitzichtpunt van Ametista (6 km) kan zeker sommigen bekoren.  Of je kunt je inschrijven voor een tocht met een 4×4 wagen door de woestijn van Tabernas, met halte bij de voornaamste filmlocaties.  In Almeria stad is het Alcazaba zeker bezienswaardig met kinderen, maar er is ook een guitaarmuseum, een mooi stadsmuseum en een leerrijk archeologisch museum. huizen boven pano

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s