Voor het eerst in 25 jaar sneeuw in het natuurpark Cabo De Gata

Op een blog van Sergio Morante zag ik twee foto’s die zaterdag werden genomen. Voor het eerst in 25 jaren sneeuwde het hier in het natuurpark. Op de top “Velez Blanco” (Boven Monsul) viel er sneeuw, aan het strand waar het kerkje staat lag het vol met hagelbollen. De foto’s die op de blog stonden zet ik hierbij.

Alhoewel het nog zonnig is is het nu toch wel erg fris. Zeker in de wind. Een koude golf heeft Spanje in zijn greep. Buiten hier in de omgeving is het niet het moment voor grote wandelingen of fietstochten.

nieve-cabo-gata-2 (1) nieve-cabo-gata 1

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s