Snorkelen. (op nieuwe wijze)

Het warme weer is nog steeds niet verdwenen, alhoewel het nu toch frisser is met veel wind. Maar enkele weken geleden begonnen we met snorkelen en gebruikten we voor het eerst de nieuwe maskers die in Decathlon worden verkocht. (zie foto’) Aanvankelijk waren we nogal sceptisch, maar het moet gezegd het is een fantastische uitvinding. Je moet geen buisje meer in je mond steken en kunt zowel via de neus als de mond ademen. Het masker is eigenlijk een groot glas en wordt eigenlijk op je gezicht gedrukt door de waterdruk. Dat maakt dat je het eigenlijk ook niet erg moet afregelen of heel spannend op je neus zetten. Een goede uitvinding. En te oordelen naar de vlucht die het gebruik ervan in enkele jaren nam zijn wij niet de enigen die er zo over denken.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Snorkelen. (op nieuwe wijze)

  1. Thys Hilde zegt:

    Kan je met dit je bril aanhouden wanneer je die nodig hebt om goed te kunnen zien?Zonder bril zie ik heel slecht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s