San Pedro

De wandeling naar San Pedro is waarschijnlijk de bekendste van Las Negras. Veel bezoekers komen speciaal hiervoor. San Pedro is een baai op ongeveer 1 uur stappen in noordelijke richting.

Onbewoond ware het niet dat enkele hippies (kluizenaars, avonturiers, eenzaten ??) er zich gevestigd hebben. Alles moeten ze aanvoeren met bootjes. Electriciteit wekken ze op met zonnepanelen en water hebben ze uit een bron.

Wie de voettocht niet ziet zitten kan zich door een bootje vanaf het strand van Las Negras laten brengen en ophalen.

Je kunt heen en terug dezelfde weg nemen, of je kunt ook een kleine variant nemen door op de heen of de terugweg langs de waterzuiveringsbekkens te gaan. Je ziet dit goed als je op het kaartje van de wandeling kijkt op Wikiloc. (Ik beschrijf hoe je Wikiloc kunt installeren op je smartphone op de pagina “Wandelingen”)  De wandeling die ik volg is deze: Las Negras – Cala San Pedro – Las Negras. (8,62 km heen en terug) van “delapeca”. Vul dus in “delapeca”  op het tabblad “navigate” gans onderaan in het veld: “search text or Wikiloc ID”. Deze “delapeca” heeft trouwens nog enkele mooie wandelingen die je op die manier allemaal te zien krijgt.

Kijk ook eens op: http://www.cabodegata.blog

 

 

TV_P1060756

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s