Vrijdag 13 november 2015

We zijn hier nu bijna een maand terug in Las Negras. Een verslagje van onze activiteiten volgt later. Maar vandaag wil ik toch even  kwijt dat het prachtig weer was dat ons ertoe verleidde om in de namiddag naar het strand te trekken met een goed boek.

Maar eerst hebben we nog maar eens gezwommen in de zee. Het water was heel rustig en voelde helemaal niet koud aan. Dit in tegenstelling met ons zwembad. Dat hebben we afgedekt en winterklaar gemaakt.

Gisteren nodigde Leen een bevriend koppel geologen uit dat een lezing gaf over de tijd dat ze in Syrië verbleven in opdracht van een petroleummaatschappij. Heel boeiend.

Vandaag zagen we Lorenzo, de man die de voordracht gaf, terug aan het strand. Hij beloofde met ons een wandeling te maken en eventueel eens in oude mijnen te gaan. Maar eerst gaat hij voor twee weken naar Madrid waar hij zijn woning nog heeft. Alhoewel hij bijna altijd in Las Negras is. Naast Lorenzo leerden we ook nog heel wat andere mensen kennen. We waren met twintig mensen aan tafel. Waarvan (slechts) acht Belgen. De anderen waren vooral vrienden van Lorenzo en ook geologen die in Las Negras verblijven.

Maar daarover later meer. Eerst onze uitstap van volgende week naar Sevilla voorbereiden.

Een rode agaatstof stroom op een van onze wandelingen.

Een rode agaatstof stroom op een van onze wandelingen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vrijdag 13 november 2015

  1. Ingrid Comhaire zegt:

    Prettig om nieuws van jullie te lezen. Waar ging die wandeling naartoe ? Jullie boffen maar dat je in mild weer zitten alhoewel we hier nog niet echt van winterweer kunnen spreken ,die grijze lucht begint me wel tegen te steken. Gr

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s