Vela Blanca

We zijn terug en deden samen met twee gasten een uitstap met de auto naar Cabo De Gata. Nu we weten vanaf waar we de fameuze Vela Blanca kunnen zien zijn we tot daar gereden. De Vela Blanca is een witte rots die vanuit zee gezien de vorm van een zeil heeft.

Omdat we te ver gereden waren konden we uiteindelijk zeer dicht komen.  Bart en ik moesten er een korte klim voor over hebben maar we zagen de Vela Blanca echt voor onze voeten liggen. Ik had echter alleen mijn Iphone bij en de kwaliteit van de fotos is dus niet perfect.  Ook de “Dedo” die vlak voor de “Vela Blanca” staat konden we opnieuw fotograferen. De eerste foto is genomen op 9 maart en toont de Vela Blanca met de Dedo. De twee volgende foto’s werden zaterdag genomen.

Hier zien we dan eindelijk het beroemde "Vela Blanca". Je moet om het te zien stoppen bij een klein strandje voorbij Cabo De Gata vuurtoren en de Torre de la Vela Blanca.

De “Vela Blanca”. Je moet om het te zien stoppen bij een klein strandje voorbij Cabo De Gata vuurtoren.

Vela Blanca van dichbij.

Vela Blanca van dichbij.

dedo.jpg

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s