Overwinteren ?

Een tiental dagen geleden aangekomen in Las Negras. De hele zomer bleven we in België, en toen het weer begin september plots wat minder was, waren we blij dat we konden vertrekken. Alhoewel officieel de herfst hier begonnen is, is het nog volop zomer. Maar wat wil dat zeggen? Voor het thuisfront probeer ik het even te verduidelijken.Een local schreef: nu de hoge temperaturen verdwenen zijn, nu de massa toeristen die onze stranden overspoelen weg zijn, kunnen we eindelijk van ‘onze’ zomer gaan genieten. Wij genieten mee. Overdag is het nog 26°, ’s nachts nog 20. De hemel is steeds blauw, het zeewater aangenaam warm en ontbijten en middagmalen doen we  op het terras. Zoals steeds is er wind. Maar dat is eerder een voordeel.  We snorkelen, zwemmen , fietsen en wandelen.

Hierover een andere keer meer.

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Overwinteren ?

  1. Nicky zegt:

    Dat jullie groot gelijk hebben !!! 😛

    Like

  2. Arno zegt:

    Laat die zomer maar duren tot aan de Herfstvakantie … want dan komen wij af !!! En reserveer ineens ook maar een catamaran voor een ganse week !!! Arno

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s