Playa Los Toros

Zondagnamiddag deden we een wandeling naar een strandje in de buurt. Het startpunt ligt langs de baan naar Isleta De Moro op dezelfde plaats waar je ook de wandeling start naar “La Requena”. Een beetje voorbij het uitzichtpunt “Ametista”.

weggetje

Het begin van de wandeling is een gewoon weggetje dat bergaf naar zee loopt.

bordlostoros

Al spoedig kom je dit bord tegen dat je duidelijk maakt dat je op het juiste pad zit. Waarom ze dat niet bij de start van het pad gezet hebben is mij een raadsel.

Het pad gaat al spoedig naar beneden. Dat zie je op deze foto als je let op de mensen die beneden lopen.

Het pad gaat al spoedig naar beneden. Dat zie je op deze foto als je let op de mensen die beneden lopen.

Het eindpunt is een keienstrand. Niet al te groot. Bij een rustige zee kun je er gaan zwemmen maar dan moet je wel zeepantoffels aandoen.

Het eindpunt is een keienstrand. Niet al te groot. Bij een rustige zee kun je er gaan zwemmen maar dan moet je wel zeepantoffels aandoen.

In plaats van langs dezelfde weg terug te keren volgenden we de blauw en witte streepjes. Helaas zijn de streepjeszetters niet altijd consequent en is het soms raden langs waar je moet verder gaan. Tip: probeer zoveel mogelijk links aan te houden. Deze wandeling brengt je door een wondermooi stukje natuur tot aan het grootste stand nabij Isleta De Moro.

Op de terugweg volgden we  de blauw en witte streepjes. Helaas zijn de streepjeszetters niet altijd consequent en is het soms raden langs waar je moet verder gaan. Tip: probeer zoveel mogelijk links aan te houden. Deze wandeling brengt je door een wondermooi stukje natuur tot aan het grootste stand nabij Isleta De Moro.

Vanop het strand daar heb je een mooi zicht op de eilanden van Isleta de Moro. Het is een mooi zandstrand en je kunt in de zomer in de schaduw van de bomen zitten. Er staan ook veel mobielhomes die er een uitstekende parking hebben.

Vanop het strand daar heb je een mooi zicht op de eilanden van Isleta de Moro. Het is een mooi zandstrand en je kunt in de zomer in de schaduw van de bomen zitten. 

Voor de terugweg neem je dezelfde weg terug. Door hetzelfde palmbomebos terug. Nu ga je best rechtstreeks tot op de baan waar je dan rechtsaf naar de auto wandelt. Alles samen een gemakkelijke wandeling van 2 uren. Het vertrekpunt op minder dan 10 km van ons huis gelegen.

Voor de terugweg neem je dezelfde weg terug. Door hetzelfde palmbomenbos terug. Nu ga je best rechtstreeks tot op de baan waar je dan rechtsaf naar de auto wandelt. Alles samen een gemakkelijke wandeling van 2 uren. Het vertrekpunt op minder dan 10 km van ons huis gelegen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Playa Los Toros

 1. Arno zegt:

  hmmm, ik dacht dat “Cala” (of baai) een catalaans woord was, maar dat is het dus blijkbaar niet !
  Arno

  Like

 2. Monique crick zegt:

  Ja Wim en eindelijk sta je ook eens op de fotos !!!! Mooie wandeling

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s