Sierra Cabrera (donderdag 19 februari)

Tijdens de krokusvakantie in België was het hier in Spanje geen bijster goed weer. We waren al blij dat geen van de kinderen naar hier gekomen waren. Het zou zonde van het geld geweest zijn. De zondag en maandag was het wel erg mooi zomers weer. Maar de dagen erna waren niet goed. Bewolkt, koud en nu en dan regen.

Op zondag maakte Ingrid haar fameuze paëlla klaar ter ere van Rosa die jarig was. Het was weer heel gezellig. De donderdag waren we het beu om binnen te blijven en deden we samen met Ingrid een uitstap naar de Sierra Cabrera. Langs kleine bergbaantjes eindigde de rit in een hoog gelegen resort. De bouwstijl deed mij aan de efteling denken. Maar om daar te bouwen moet je toch wel wat avontuurlijk bloed hebben en vooral veel geld. Er is ook een zeer goed restaurant waar we ooit eens naartoe willen op een warme zomeravond. De dag erna vertrokken we voor een uitstap naar Jerez De La Frontera en Cadiz. Daar zet ik binnenkort wat foto’s van op de blog.

paella

Paëllanamiddag bij Ingrid.

sierracabrera

De weg naar Sierra Cabrera.

bouwsels

Sierra Cabrera een klein deel van de immense villas die er gebouwd werden hoog in de bergen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s