Start

Ik begin vandaag met deze blog omdat ik vanuit ons huis in Las Negras familie en vrienden wil deelgenoot maken van de mooie natuur in deze omgeving. Na 30 jaren de Costa Brava verkend te hebben verkochten we in 2012 ons appartement in Pals en kochten hier in Las Negras een huis. Las Negras is een kleine badplaats gelegen in het natuurpark Cabo De Gata. Dat ligt dan weer in de provincie Almeria. Almeria is een provincie van de autonome deelstaat Andalusië. Het heeft een microklimaat met bijzonder weinig regen.

Onze beslissing was eerder toevallig dan wel doordacht. We hebben er nog geen moment spijt van gehad. De winters zijn hier heel zacht, de zomers warm. Maar dan niet zo warm als je dat zou verwachten. De nabijheid van de zee brengt steeds koelte. Er kan veel gewandeld worden. In de zomer is het dan voornamelijk de zee en het water die voor ontspanning zorgen.

Ik ga regelmatig verslag uitbrengen, maar ook enkele pagina’s toevoegen met beschrijvingen van wandelingen of te bezoeken bezienswaardigheden. Op die manier hoop ik dat deze blog,  ook voor mijzelf, documentatie kan geven die kan gebruikt worden.

Deze blog kan ik gratis maken, maar helaas zullen er advertenties getoond worden op plaatsen en over zaken waar ik geen vat op heb. Hopelijk zal dit niet al te storend zijn.

Ik hoop op veel leesgenot. Ik ga elk bericht kort houden. Wie mijn blog wil volgen kan automatisch worden verwittigd als er iets  nieuws verschijnt. Daarvoor zou er ergens gans onderaan een knop moeten verschijnen waarop je kunt klikken en je emailadres invullen.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s